Cautare

21.10.2010

Eruptia dentara



Ce ne-a salvat de durerile eruptiei dentare:

- Comprese sterile inmuiate in ceai de musetel si aplicate pe gingii (in plus, ii face placere sa suga din ele tot ceaiul... asa ca, de preferat, sa fie un ceai facut proaspat din niste plante de calitate)

- "Osanit" ("globulete" homeopate, tot pe baza de musetel, administrate din 30 de in 30 de minute, cate 8 odata; iar la dureri puternice - n-a fost cazul - se dau la fiecare 15 minute)

- "Dentinox gel" (gel pe baza de plante pentru calmarea durerilor; se aplica pe gingii)

Azi a fost muuult mai bine, coltisorul creste si deja ne musca si ne inteapa cu el. A stat chiar singur si s-a jucat in patutul lui timp de mai bine de o ora... si ar mai fi stat, daca nu il starneam ducandu-ma sa il schimb. Ma gandesc ca si remediile astea or fi jucat vreun rol in starea lui vizibil mai buna.

Cu foarte mare greutate a primit masa de pranz ieri si azi, dar, dupa ce am adaugat in supa doua masuri de lapte praf, parca a fost ceva mai bine.

Maine calatorim din nou impreuna (a doua oara saptamana asta...iar pentru mine singura chiar a treia). Inlocuim caruciorul din portbagaj cu slingul de pe bancheta pentru calatoriile astea, caci tinde sa oboseasca si sa fie cam suparat, dar in sling nu scoate un sunet :)

Keine Kommentare: