Cautare

21.10.2010

Jucarii


I-am cumparat o paturica in genul celeia din imagine si a fost foarte incantat. Apoi a inceput sa se rostogoleasca prin casa cu ea cu tot, sa o traga peste el, sa se agate de cele doua arcade si sa tipe fiindca nu il ajuta sa se ridice pe sezut... si ne-am dat seama ca i-am cumparat-o prea tarziu. Il lasam, insa, in preajma ei, caci se pare ca totusi ii face placere sa traga de jucariile acelea atarnate si sa se ia la tranta cu arcadele.

Cautam un jumper (altul decat Jumparoo de la Fisher Price, care costa vreo 1o0 de euro nou si vreo 80 la mana a doua, din motive lesne de inteles) sau orice alta jucarie care sa il ajute sa isi consume energia; energie care da pe afara in strigate de lupta sau hahaieli copioase, in batai cu calcaiele in podea sau in rostogoliri fara de sfarsit prin toata camera, soldate - in unele cazuri - cu trantirea prea brusca a capului pe covor, caz in care incepe un "mini-concert" interpretat alto, in ritmul allegro ma non molto, si care dureaza FIX pana cand artistul este strans in bratele parintilor.

Mai cautam si alte jucarii potrivite pentru varsta lui de voinic in devenire, in special unele care sa stimuleze activitatea fizica (cu precadere, mersul in patru labute pe care il invatam acum cu bucurie).

Sugestii?

Keine Kommentare: